Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایسکانیوز، دکتر شهریار عباسی درباره برنامه‌های این دانشگاه در حوزه طرح‌های اقتصاد دانش‌بنیان برای درآمدزایی غیرشهریه اظهار کرد: «از آنجایی که استان ایلام جزو مناطق محروم محسوب می‌شود در کل استان فقط چهار شرکت دانش‌بنیان با مجوز معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

رئیس واحد ایلام ادامه داد: «دانشگاه آزاد اسلامی در راستای تقویت و راه‌اندازی شرکت‌های دانش‌بنیان 10 واحد فناور را در مرکز رشد این واحد مستقر کرده است که اکنون مراحل رشد و پیش‌رشد را طی می‌کنند و در آینده تبدیل به شرکت دانش‌بنیان خواهند شد تا بتوانیم به اقتصاد دانش‌بنیان استان و دانشگاه آزاد اسلامی کمک کنیم.»

وی درباره اجرای طرح‌های گلخانه‌ای در این دانشگاه به آنــا گفت: «قرار شده با حمایت مالی مرکز استان، تاسیسات گلخانه‌ای را در زمینی به مساحت حدود دو هکتار و تمرکز تولید «گل‌های شاخه بریده» همچون گل‌های زینتی، گل ارکیده، گیاهان دارویی و... ایجاد کنیم.»

این مسئول دانشگاهی درباره پیش‌بینی تامین 14/5 درصد از درآمد واحدها و مراکز دانشگاهی از منابع غیر شهریه‌ای در بودجه امسال تصریح کرد: «تامین درآمدهای غیرشهریه‌ای کار سختی است و در دوره مدیریت دکتر میرزاده آغاز شده است، تحقق این هدف نیاز به زمان و فراهم کردن زیرساخت‌ها دارد. به عنوان نمونه آموزش‌های کوتاه‌مدت از سال 93 در دانشگاه آزاد اسلامی ایلام آغاز شده است و در سال اول درآمد حاصل از این طرح 5 میلیون تومان بود، سال 94 این عدد به 13 میلیون رسید و سال 95 حدود 200 میلیون تومان از محل این فعالیت‌ها درآمدزایی داشتیم.»

عباسی ابراز امیدواری کرد که با فراهم‌شدن زیرساخت‌ها، درآمدهای غیرشهریه‌ای واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی استان ایلام افزایش یابد.

رئیس واحد ایلام خاطرنشان کرد: «دانشگاه آزاد اسلامی ایلام در راستای جلوگیری از زیان‌دهی واحدها و مراکز دانشگاهی تجمیع مرکز مهران را انجام داد و گسترش تحصیلات تکمیلی را در دستور کار قرار داده است. با توجه به جمعیت جوان و متقاضی تحصیل در مقاطع تحصیلات تکمیلی، برای نیل به این هدف فراخوان جذب 18 عضو هیات علمی جدید را صادر کردیم تا بتوانیم با جذب هیات علمی مجوزهای لازم را اخذ کنیم.»

منبع: آنا

دریافت کننده و انتشار دهنده: پارسا فرخوی

201

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۷۶۲۲۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید فنرهای مورد نیاز صنایع ریلی و خودروسازی

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری، باقر قانع، مدیر فنی یک شرکت دانش بنیان فنرسازی درباره فعالیت این مجموعه فناور توضیح داد: در حال حاضر این شرکت فنر سازی، تأمین کننده بخش عمده‌ای از نیازهای شرکت‌های خودرو ساز، خطوط ریلی و همچنین بخش عمده‌ای از نیازهای بازار لوازم یدکی انواع کامیون و سایر خودروهای داخلی و خارجی است.

این فعال حوزه پژوهش و فناوری ادامه داد: این شرکت با استقرار سیستم‌های مدیریت کیفیت و برخورداری از واحد تحقیق و توسعه پیشرفته و فعال، رصد بازار و پایش نیاز مشتریان و تأمین نیاز وسایل نقلیه جدید را همواره مورد توجه قرار داده و انجام تحقیقات در خصوص جدیدترین فناوری‌های تولید و روش‌های تست آزمایشگاهی را در دستور کار مداوم و پیوسته خود دارد.

قانع به برخی از خدمات آزمایشگاهی و روش آزمون‌های این مجموعه فناوری و صنعتی اشاره کرد و افزود: این مجموعه تولیدی، با راه‌اندازی خط کامل خودکار نورد پارابولیک با کنترل CNC و رایانه و دارا بودن دستگاه‌های تست‌های نیرو، جابجایی و خستگی از امکان تست انواع فنرها برخوردار است.

این فعال فناور به صرفه‌جویی بالغ بر ۱۰ میلیون دلار سالیانه حاصل از فروش تولیدات این شرکت گفت و ادامه داد: بالغ بر ۵۰ نفر نیرو به صورت تخصصی در این شرکت در حال فعالیت هستند در حالی که به طور غیر مستقیم بیش از ۲۰۰ اشتغال ایجاد شده است.

وی افزود: در این مجموعه، دستگاه‌های سختی‌سنج فلزات و فنرها به روش‌های ویکرز، برینل وراکول و تجهیزات آزمون سختی سنجی، براقیت، چسبندگی، سالت اسپری، غوطه‌وری در آب و روغن و ضخامت‌سنجی رنگ فنرها ودستگاه‌های ترکیابی شمش و میلگرد ورودی و فنرهای تخت، لول و میل تعادل و پابند فنری و سیستم کامل چاپ دیجیتال شماره‌زنی و قید مشخصات بر روی فنرها جهت پایش محصول از کارخانه تا محل مصرف و خدمات پس از فروش، وجود دارد.

قانع با اشاره به برگزاری دوره‌های آموزشی عمومی و تخصصی عنوان کرد: مخاطبان دوره‌های آموزشی فنرسازی بازرسان کنترل کیفیت، کارشناسان آزمایشگاه و اپراتورهای تولید هستند. این دوره‌ها با عناوینی همچون سختی‌سنجی، تست‌های رنگ، سختی سنجی رنگ، براقیت سنجی و متالوگرافی برگزار می‌شوند.

این فعال حوزه پژوهش و فناوری بیان کرد: تخصیص مزایای علمی و حمایت‌های تحقیقاتی به شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور و همچنین معرفی پروژه‌ها و مستندات مربوط به پروژه‌های فناورانه مختلف، کمک زیادی توسعه محصولات دانش‌بنیان و فناور می‌کند

کد خبر 6099082

دیگر خبرها

  • استقرار ۴۵ هسته فناور و شرکت دانش‌بنیان در مرکز رشد واحد زاهدان/ جذب دانشجویان در قالب طرح پویش
  • دوره تربیت مربی درجه ۳ در استان ایلام برگزار می‌شود
  • تولید فنرهای مورد نیاز صنایع ریلی و خودروسازی
  • مشاوره تحصیلی هوشمند در کمترین زمان و بدون اتلاف وقت
  • پذیرش ۵۳ درصدی دانشجو در مقطع دکتری به روش استادمحور
  • پذیرش۵۳ درصدی استاد محوری دانشجویان دکترای دانشگاه ها
  • برگزاری کلاس‌ بازیگری برای دانش‌آموزان تهرانی | نقش‌آفرینی هنرجوها در سریال‌های تلویزیونی
  • برگزاری کلاس‌های بازیگری برای دانش آموزان تهرانی
  • مجوز اجرای ۲۴دوره کوتاه مدت اشتغال‌محور صادر شد
  • برگزاری دوره آموزشی آشنایی با مبانی فکری اسلام ناب و انقلاب اسلامی