Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل دانش‌آموختگان دانشگاه آزاد اسلامی گفت: دانشنامه فارغ‌التحصیلان دانشگاه آزاد اسلامی که مدارک کاملی ارائه کنند، در کمتر از یک هفته صادر می‌شود.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو به نقل از روابط عمومی دانشگاه آزاد، محمد عابدی، مدیرکل دانش‌آموختگان دانشگاه آزاد با اشاره به اقدامات این اداره کل در یک سال گذشته، اظهار داشت: سال گذشته اعلام شد اداره کل دانش‌آموختگان دانشگاه آزاد اسلامی به سمتی برود که صدور دانشنامه فارغ‌التحصیلان بروز شود و اکنون می‌توانم بگویم قولی که سال گذشته داده بودیم عملی شده و دانشنامه فارغ‌التحصیلان دانشگاه آزاد اسلامی از زمان ورود به این اداره کل و در صورت کامل بودن مدارک در کمتر از یک هفته صادر می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: فرآیند صدور دانشنامه در سازمان مرکزی بروز است و به محض ارسال مدارک به اداره کل دانش‌آموختگان، مراحل بررسی پرونده و صدور دانشنامه انجام می‌شود.

صدور بیش از ۶۰۹ هزار دانشنامه تائید شده از سال ۹۶
مدیرکل دانش‌آموختگان دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه از ابتدای سال ۱۳۹۶ تا ۳۱ شهریور امسال، ۶۰۹ هزار و ۵۵۶ دانشنامه تائید شده از سوی این اداره کل صادر شده است، گفت: یکی از طرح‌هایی که برای تسریع در صدور دانشنامه فارغ‌التحصیلان در دستور کار است، حذف روند فیزیکی ارسال مدارک است که چرخه کاری زمان بری دارد، به طوری که برای صدور مدارک قطعی دانش‌آموختگان، ابتدا پرونده تحصیلی دانشجو پس از بررسی در دانشکده مربوطه به اداره کل دانش‌آموختگان واحد ارسال شده و پس از بررسی مجدد، مدرک موقت برای دانشجو صادر می‌شود. برای صدور دانشنامه هم پرونده دانشجو از طریق دبیرخانه واحد به دبیرخانه سازمان مرکزی ارسال و پس از آن به اداره کل دانش‌آموختگان ارجاع داده می‌شود. این اداره کل هم پس از صدور دانشنامه، اصل مدرک را از طریق دبیرخانه سازمان به واحد مبدا ارسال می‌کند و دانشجو با مراجعه به واحد دانشگاهی خود دانشنامه را دریافت می‌کند.

عابدی با بیان اینکه علاوه بر بروز شدن صدور دانشنامه فارغ‌التحصیلان، درخواست ریزنمرات دانشجویان نیز بروز ارائه می‌شود، گفت: این در حالی است که پیش از این صدور ریزنمرات برای مراجعه کنندگان وقت‌گیر بود و روزانه در سه نوبت صادر می‌شد، دانشجویان پس از مراجعه به سازمان مرکزی برای دریافت ریز نمرات خود باید در یکی از این سه نوبت ریزنمرات خود را دریافت می‌کردند.

وی با بیان اینکه تکریم ارباب رجوع یکی از اصولی است که بر تحقق آن تاکید داریم، خاطرنشان کرد: اکنون رسیدگی به درخواست ریزنمرات برای افرادی که درخواست حضوری و البته ضروری دارند، در سه نوبت حذف شده و هر زمان از ساعت کاری متقاضیان به اداره کل فارغ‌التحصیلان مراجعه کنند، حداکثر ظرف مدت ۳۰ دقیقه ریزنمرات آنان صادر می‌شود.

عابدی با اشاره به برنامه‌های اداره کل دانش‌آموختگان دانشگاه آزاد اسلامی برای تسریع در انجام امور فارغ‌التحصیلان، اظهار داشت: روند بررسی تا ارسال و صدور دانشنامه‌ها پروسه زمان‌بری است که می‌توان با مکانیزه کردن آن، همه این مراحل را از طریق اتوماسیون امن و محرمانه اداری انجام داد و در کمترین زمان به دانش‌آموختگان خدمت‌رسانی کرد. با توجه به برنامه جامع فناوری اطلاعات حوزه معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی و راه اندازی سامانه جامع ساجد، سامانه دانش آموختگان نیز در همین مجموعه راه اندازی خواهد شد.

حذف صدور مدرک موقت فارغ‌التحصیلان برای دانش‌آموختگان واجد شرایط
مدیرکل دانش‌آموختگان دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه حذف صدور مدرک موقت فارغ‌التحصیلان برای دانش‌آموختگان واجد شرایط در دستور کار این اداره کل گرفته، تصریح کرد: حذف مدرک موقت برای دانش‌آموختگان علاوه بر اینکه باعث می‌شود دانشنامه فارغ‌التحصیلان در کوتاه‌ترین زمان صادر شود، صرفه‌جویی چند صد میلیون تومانی نیز برای دانشگاه در بر خواهد داشت.

ایجاد سامانه جامع دانش‌آموختگان در دستور کار اداره کل دانش‌آموختگان
این مسئول دانشگاهی ایجاد سامانه جامع دانش‌آموختگان را یکی از برنامه‌های جدی اداره کل دانش‌آموختگان عنوان کرد و افزود: از سال گذشته و پیش از آن، طرح اولیه این سامانه نوشته شد و در این دوره جدید به صورت ویژه جزئیات این سامانه بررسی شده است. اجرای این سامانه میلیارد‌ها تومان صرفه‌جویی برای دانشگاه آزاد اسلامی به دنبال خواهد شد.

مدیرکل دانش‌آموختگان دانشگاه آزاد اسلامی درباره خدمات و مزایای این سامانه، گفت: از صفر تا صد کار‌هایی که به صورت حضوری و فیزیکی در اداره کل دانش‌آموختگان انجام می‌شود، در سامانه جامع دانش‌آموختگان اجرایی خواهد شد. به عنوان نمونه برای استعلام از دانشنامه، دیگر نیاز به نامه‌نگاری یا حضور متقاضی نیست و درخواست کننده می‌تواند استعلام خود را با انجام و اعلام درخواست ثبت در سامانه جامع شروع کند و با این کار استفاده از کاغذ و ارسال و پست نامه‌ها حذف شده و کار‌ها با سرعت و امنیت بیشتری انجام می‌شود.

درآمدزایی و صرفه‌جویی از محل راه‌اندازی سامانه جامع دانش آموختگان
وی با بیان اینکه اداره کل دانش آموختگان دانشگاه آزاد اسلامی طرح‌های زیادی دارد که در صورت اجرایی شدن آن‌ها بیش از ۲۰ میلیارد تومان درآمدزایی و صرفه‌جویی برای دانشگاه خواهد داشت، افزود: یکی از این طرح‌ها که در حوزه آموزش مصوب و در حال پیگیری است، در کنار راه‌اندازی سامانه جامع، ایجاد دارالترجمه رسمی در سازمان مرکزی است. از سال گذشته تا پایان شهریورماه امسال اداره کل دانش‌آموختگان برای بیش از ۴۴ هزار نفر ریزنمرات صادر کرده و می‌توان گفت سالانه هزاران دانش‌آموخته دانشگاه آزاد اسلامی با مراجعه به اداره کل دانش‌آموختگان ریزنمرات خود را برای ارسال به دانشگاه‌های خارج از کشور دریافت و پس از ترجمه آن در دارالترجمه‌های رسمی، ریزنمرات به دانشگاه مقصد ارسال می‌کنند. با ایجاد دارالترجمه در دانشگاه آزاد اسلامی علاوه بر تسریع در روند کاری دانشجویان، مزیت‌های دیگری نیز متوجه دانشگاه خواهد شد.

مدیرکل دانش‌آموختگان دانشگاه آزاد اسلامی اضافه کرد: سامانه جامع دانش‌آموختگان در این بخش هم می‌تواند کمک فراوانی به فارغ‌التحصیلان داشته باشد. به عنوان مثال شخصی که در شیراز ساکن است دیگر نیاز نیست برای دریافت ریزنمرات خود به سازمان مرکزی و دارالترجمه مراجعه کند و چند روز برای دریافت ریزنمرات وقت بگذارد، بلکه می‌تواند در منزل یا محل کار خود با مراجعه به سامانه جامع دانش‌آموختگان و واریز هزینه مربوطه، اصل ریزنمرات و نسخه ترجمه شده رسمی آن را بدون مراجعه حضوری و در شهر خود دریافت کند.

عابدی با بیان اینکه در یک سال و نیم گذشته ۶۱۰ هزار دانشنامه تائید شده از سوی اداره کل دانش آموختگان دانشگاه آزاد اسلامی صادر شده است، گفت: یکی دیگر از پیشنهاد‌هایی که برای ایجاد تحول در اداره کل دانش‌آموختگان مدنظر داریم، صدور دانشنامه‌های جدید با نماد‌های اسلامی ایرانی، لایه‌های امنیتی بالا و قابلیت‌های بروز است. یکی دیگر از طرح‌هایی که برای دانشنامه‌های جدید دانشگاه آزاد اسلامی داریم، ۲ زبانه شدن آنهاست که با این کار همه دانشنامه‌ها با زبان فارسی و انگلیسی صادر می‌شود تا دانش‌آموختگان دیگر نیاز به ترجمه انگلیسی مدرک تحصیلی خود نداشته باشند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دانشگاه آزاد صدور دانشنامه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۸۹۰۱۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نخبه‌پروری در مدارس سما ضروری است

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، سیدمیرالله حسینی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بابل در آیین تکریم و معارفه مدیران کل قدیم و جدید اداره امور مدارس سمای واحد بابل اظهار کرد: این مدارس دارای ظرفیت مناسب برای افزایش دانش‌آموزشی بر مبنی سیاست‌های معاونت مهارت و علوم تربیتی دانشگاه آزاد اسلامی است که با توجه به امکانات موجود و همکاری انجمن اولیا توان افزایش جمعیت دانش‌آموزی را دارد.

وی افزود:‌ با توجه به هوشمندسازی مدارس سما، تجهیزات و امکانات دانشگاه، همدلی و اتحاد و وفاق کارکنان مدارس سما مردم به سما اعتماد کردند، باید به این اعتماد مردم پاسخ مثبت بدهیم و جمعیت دانش‌آموزشی را افزایش دهیم. معلمان و مدیران در تعالی و شکوفایی دانش آموزان نقش بسزایی دارند، نخبه پروری در سما ضروری است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بابل گفت: در راستای اهداف دانشگاه و گام دوم ملی دانشگاه و سند تحول این واحد دانشگاهی در حوزه مدارس سما و علوم تربیتی طبق سیاست‌های دانشگاه حرکت می‌کند. مدیران و معلمان مدارس سما باید برنامه محور باشند، هم‌اندیشی و همفکری مسئولان مدارس با خانواده‌ها سبب تقویت علمی و آموزشی دانش‌آموزان می‌شود.

حسینی تأکید کرد:‌ شهرستان بابل یکی از شهر‌های پرجمعیت استان بوده و دارای ظرفیت دانش‌آموزشی بالای است، مدیران و معلمان با نهادینه کردن دستاورد‌های علمی، فرهنگی و امکانات مدارس سما واحد بابل در جذب حداکثری تلاش مضاعف کنند.

به گزارش آنا، در این مراسم با قدردانی از تلاش بابک حسین زاد و مهدی بیگلری‌‎فیروز به‌عنوان مدیرکل اداره امور مدارس سمای واحد بابل معرفی شد. بیکلری پیش از این رئیس دانشکده مهارت و کارآفرینی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بابل را به عهده داشت.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • قهرمانی لیگ برتر رویینگ بانوان سهم دانشگاه آزاد شد/ صدور جواز حضور رقابت‌های بین‌المللی روسیه
  • نمایشگاه «صدرا» در دانشگاه آزاد اسلامی بروجرد آغاز به کار کرد + فیلم
  • رونمایی از ۸ کتاب کودک نوشته دانش‌آموزان سما
  • نکوداشت دانش‌آموختگان بین‌المللی در شیراز برگزار می‌شود
  • امضای تفاهم‌نامه و رونمایی از پوستر برگزاری آیین نکوداشت دانش‌آموختگان بین‌المللی
  • نخبه‌پروری در مدارس سما ضروری است
  • قائم مقام دانشگاه آزاد اسلامی: چک‌های بی محل و پرداخت‌های خارج از ضوابط در دانشگاه آزاد وجود ندارد
  • امضای تفاهم‌نامه آیین نکوداشت دانش‌آموختگان بین‌المللی در شیراز
  • اشتغال به تحصیل یک‌میلیون و ۳۵۰ هزار دانشجو در دانشگاه آزاد اسلامی
  • صدور مجوز تأسیس مرکز تحقیقات«هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء» دانشگاه آزاد سیرجان