Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز، سیداحمد هاشمی در تشریح محصولات و اختراعات دانش‌بنیان و مراحل طرح و تولید آن در دانشگاه آزاد اسلامی واحد لامرد بیان کرد: در زمینه فعالیت‌های دانش‌بنیان و‌ اختراعات گام‌های مثبی برداشته‌ایم که می‌توان به ساخت دستگاه استخراج قیر از آسفالت فرسوده که مراحل آزمایشی انجام شده و در صورت تأمین منابع مالی به مرحله تجاری‌سازی خواهد رسید، اشاره کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: با تلاش همکاران در واحد لامرد در این زمینه توفیق‌هایی نیز حاصل شده که ارتباط با صنعت و توسعه طرح‌های سرمایه‌گذاری و دانش‌بنیان و به‌طور ویژه انعقاد قرارداد جذب نیرو برای شرکت مجتمع صنایع آلومینیوم جنوب(سالکو) و برگزاری تمام مراحل از طراحی سایت، ثبت‌نام، برگزاری آزمون و تصحیح، انجام مصاحبه عمومی و تخصصی و اعلام اسامی به شرکت و برگزاری دوره‌های آموزشی برای صنایع از مهم‌ترین آن‌هاست.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد لامرد در پاسخ به این پرسش که در آینده پیش‌رو چه خبر خوب و خوشی از واحد لامرد خواهیم شنید؟ بیان کرد: تصویب چند رشته جدید در مقاطع مختلف، مجوزگرفتن دو‌ مجله علمی و پژوهشی در زمینه علوم‌تربیتی و علوم سیاسی و اخذ سند مالکیت دانشگاه در آینده‌ای نزدیک می‌تواند اخبار خوشایندی در مورد واحد لامرد باشد.

هاشمی درباره مهم‌ترین برنامه و اولویت دانشگاه آزاد اسلامی واحد لامرد در حوزه‌های مختلف به‌ویژه پژوهش با آغاز ترم تحصیلی جدید خاطرنشان کرد: دانشگاه آزاد اسلامی واحد لامرد همسو با استراتژی‌ها و‌ اهداف کلان دانشگاه آزاد اسلامی، اولویت اصلی خود را بر کاهش وابستگی به شهریه دانشجو و کسب درآمدهای غیرشهریه‌ای در کنار ارتقای کیفیت آموزشی گذاشته است.

وی به حوزه کشاورزی (محصولات کشاورزی و گلخانه) نیز اشاره و عنوان کرد: در حوزه گلخانه و کشاورزی هم متأسفانه با کمبود زمین و شرایط آب و هوایی نامناسب مواجهیم و البته تأمین زمین و بودجه نیز از مسائل عمده است؛ البته دو طرح توجیهی در زمینه کشت محصولات مناسب با جغرافیای شهرستان لامرد تهیه شده که نداشتن زمین و بودجه از جمله محدودیت‌های اجرای آن است.

انتهای پیام/

300 / 31 سیداحمد هاشمی اختراعات دانش‌بنیان واحد لامرد

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: سیداحمد هاشمی اختراعات دانش بنیان واحد لامرد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۶۳۲۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشف بزرگترین مزرعه استخراج رمز ارز در فاروج

آفتاب‌‌نیوز :

سرهنگ علیرضا پوربه روز یکشنبه اظهار کرد: گزارشی مبنی بر نصب و استفاده دستگاه‌های ماینر در یک واحد تولیدی پرورش قارچ در یکی از روستا‌های فاروج دریافت شد.

به گزارش پایگاه خبری پلیس خراسان شمالی، وی افزود: ماموران پلیس آگاهی با همکاری اداره اطلاعات سپاه و اداره برق پس از شناسایی محل نصب دستگاه‌های استخراج ارز دیجیتال به محل اعزام شدند.

فرمانده انتظامی فاروج ادامه داد: در بازرسی ماموران از این واحد تولیدی تعدادی تونل مشاهده شد که در داخل آن ۴۷ دستگاه ماینر استخراج ارز دیجیتال فعال بود.

سرهنگ پوربه خاطرنشان کرد: در این رابطه یک نفر دستگیر و تحویل مراجع قضایی شد.

ماینر، دستگاه تولیدکننده رمز ارز (نوعی دارایی دیجیتال) است که به صورت غیرمتمرکز تولید و نگهداری می‌شود و برای استخراج آن‌ها باید محاسبات ریاضی پیچیده‌ای توسط رایانه به‌صورت مستمر انجام شود که مستلزم مصرف برق زیادی است.

متوسط انرژی مورد نیاز برای استخراج هر بیت‌کوین به عنوان اولین رمزارز ساخته شده، حدود ۳۰۰ مگاوات ساعت برآورد می‌شود که این انرژی به صورت متوسط معادل مصرف برق بیش از ۳۵ هزار واحد مسکونی در یک روز است.

شهرستان فاروج با حدود ۵۰ هزار نفر جمعیت در ۹۰ کیلومتری شرق بجنورد قرار دارد.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • استقرار ۴۵ هسته فناور و شرکت دانش‌بنیان در مرکز رشد واحد زاهدان/ جذب دانشجویان در قالب طرح پویش
  • استادان و معلمان باید برای تحقق جامعه دانش‌بنیان اهتمام ورزند
  • استادان و معلمان باید در مسیر تحقق جامعه دانش‌بنیان اهتمام ورزند
  • سکوی «تامین و تولید» راه‌اندازی می‌شود/ تبیین ظرفیت‌های ایران
  • کشف بزرگترین مزرعه استخراج رمز ارز در فاروج
  • نخبه‌پروری در مدارس سما ضروری است
  • تشکیل کارگروه دانش‌آموزان نخبه‌پرور در مدارس سما ضروری است
  • تشکیل کارگروه دانش‌آموزان نخبه پرور در مدارس سما ضروری است
  • نوآوری‌ها و محصولات دانش‌بنیان حوزه معدن تجاری‌سازی می‌شوند
  • داوری ۱۱۵ ایده در رویداد آموزشی «بوت کمپ» دانشگاه آزاد قم